Fixturer från Halder och OK-VISE – Standardmekano

Våra fixturer är ofta svaret på din fråga

Oavsett om du är ute efter kvalitetsförbättringar, förbättrad produktivitet, eller vill hitta en fixtur till någon extra komplicerad detalj, har vi en lösning. Det beror inte på att vi är smartare än andra. Men efter 35 år i branschen vågar vi påstå att vi har stött på det mesta. Genom nära samarbete med världsledande underleverantörer är vi också heltäckande inom fixturer – både modulbaserade och unika.

Modulbaserade fixturer – snabbt och flexibelt

Genom att bygga upp fixturer modulärt, kan vi leverera anpassade produkter på bara ett par veckor. Särskilt användbart och kostnadseffektivt är detta om du är på jakt efter fixturer för korta serier eller prototyper. Genom att spara alla data och delar kan vi också återskapa den gamla fixturen för framtida reservdelstillverkning. Ni spar både utrymme och pengar. Prata med oss, så tar vi fram en lösning som passar er.

Gedigen erfarenhet av unika fixturer

Att konstruera och tillverka unika fixturer är ett av våra specialområden. Sedan starten har vi tillverkat fler än 2 000 unika produkter till nöjda kunder över landet. Vi tillverkar såväl manuella som helautomatiserade för laddning med robot. Allt vi behöver är en ritning över detaljen och information om maskinen som skall utföra bearbetningen. Tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper dig!

Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt lösning

Halder Standardmekano

Med dryga 80 år av erfarenhet, 200 anställda och sitt omfångsrika sortiment är tyska Halder en verklig tungviktare inom bland annat fixtur- och spännsystem samt högkvalitativa standarddetaljer. Halder står för tysk ingenjörskonst när den är som bäst.

OK-VISE fixtursystem Standardmekano

OK Vise är ett välrenommerat internationellt varumärke – mest känt för sina kilformade lågprofilspännare. Många av våra kunder uppskattar OK Vises modulbaserade fixtursystem som gör det möjligt att bygga egna fixturer.

Positioneringssystem

OK-Vise