Snabbspännare Brauer Standardmekano

Snabbspännare – marknadens mest hållbara

Hos oss hittar du snabbspännare i gjutgods, rostfritt och vanligt stål som håller lite längre.

Med undantag från de allra minsta modellerna, har samtliga våra snabbspännare härdade bussningar på alla rörliga ställen. Dessutom har alla modeller solida nitar i rostfritt stål. Vi är ensamma om såväl de härdade bussningarna som de solida nitarna på den svenska marknaden.

Vi har ett brett sortiment avsedda för bland annat låsning, testjiggar och svetsfixturer. Välj mellan olika modeller – horisontella, vertikala, extra kraftiga spännare, spännpressar och skjutstångsspännare. Oavsett modell levererar vi alltid komplett – det du ser på bilden är också det som ligger i påsen. Samtliga modeller kommer från engelska Brauer, en ledande specialist slitstarka snabbspännare.

Skulle vårt breda sortiment mot förmodan inte fylla dina behov, kan vi modifiera de flesta modeller efter dina önskemål. Exempel på speciallösningar är transportsäkringar, mekaniska låsningar och förlängda spännarmar.

Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt lösning

Brauer snabbspännare Standardmekano

Brauer är ett anrikt engelskt företag som är världsledande inom högkvalitativa snabbspännare. Ett bevis på deras höga kvalitetsnivå är att de är godkända leverantörer till bilindustrin världen över.